Nu är festen tillbaka!

Melodifestival

Lidköpings kommun har glädjen att återigen stå som värd för en av landets mest populära och efterlängtade musikfester - Melodifestivalen 2022. Hela veckan kommer präglas av festligheter och evenemang med den självklara höjdpunkten i lördagskvällens direktsända delfinal.

Att vi för tredje gången får möjlighet att välkomna Melodifestivalen till Lidköping tyder på att Sparbanken Lidköping Arena är en stark aktör på marknaden och en flexibel evenemangsarena som vi kan vara stolta över. Melodifestivalen är en av Sveriges största TV-produktioner med runt 3 miljoner tittare och senast deltävlingen var i Lidköping drog den runt 12 000 besökare. Ett stort antal av dessa besökare kommer äta på stadens restauranger och sova över på de lokala hotellen.

Under melodifestivalveckan pågår det normalt även en del kringaktiviteter, vi hoppas att hela staden på ett eller annat sätt kan bidra till festivalstämningen. Vad som händer under veckan och annan matnyttig information kommer ni hitta på Destination Läckö Kinnekulles webbplats:

https://www.vastsverige.com/lackokinnekulle/melodifestivalen/ Länk till annan webbplats.

SVT följer rådande restriktioner från Folkhälsomyndigheten och kommer bevaka och agera utefter eventuella förändringar.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: