Digital deckarvandring i Lidköpings centrum 5/7 – 1/8

Ett gammalt värdefullt dokument har försvunnit och nu behöver Moa och Måns din hjälp att hitta den som har gjort det. Dokumentet visade att Lidköping grundades för exakt 575 år sedan. Dokumentet skulle ställas ut på Rådhuset i samband med firandet av stadens jubileum. I förra veckan upptäcktes stölden och Moa och Måns gav sig genast ut och spanade och kom fram till följande misstänkta.

Hemliga Klubben-appen

Hemliga Klubben-appen är mycket mer än ett mobilspel.

Barn och familjer får röra på sig ute och ta sig till olika platser för att spana efter hemliga ledtrådar som dyker upp i appen, klura på misstänkta och på sätt lösa deckarfallen. Samtidigt samlar man poäng och troféer. Allt med hjälp av en smartphone eller läsplatta tillsammans med Moa och Måns och Hemliga Klubben.

Ladda ner appen "Hemliga Klubben" där appar finns. Vandringen startar vid Rådhuset. Gå till www.memostories.se/lk/ Länk till annan webbplats. för att komma igång med deckarfallen och ange koden LD6C2. Lycka till!

Ett samarbete med Bibliotek, konst & kultur och Memo förlag.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: