Författarbesök – Arkan Asaad

Möt författaren Arkan Asaad som bl a skrivit den mycket lästa och omtyckta boken ”Stjärnlösa nätter” och uppföljaren ”Blod rödare än rött”. För ”Stjärnlösa nätter” fick han motta Stiftelsen Teskedsordens bokpris 2011.

Arkan Asaad

Arkan är född 1980 i den kurdiska delen av norra Irak, Kirkuk. Han kom till Sverige 1983 tillsammans med sin familj och växte upp i Eskilstuna. Som 19-åring flyttade han till Stockholm för att förverkliga sin dröm som filmregissör. Förutom att jobba med film och att skriva böcker är han en omtyckt föreläsare.

Välkommen till en inspirerande författarkväll.

Biblioteksscenen 23/9 kl 18:30

Gratisbiljetter hämtas/bokas i receptionen från torsdag 16/9,
telefon 0510-77 00 50, 77 00 51.

Arr: Lidköpings stadsbibliotek med stöd från Västra Götalandsregionen.

Tyvärr behöver vi fortfarande reservera oss för eventuella ändringar eller avbokningar av evenemang på grund av det rådande läget med coronaviruset. Vi gör vårt yttersta för att även i fortsättningen kunna erbjuda invånarna i Lidköpings kommun uppskattade evenemang

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: