Familjelördag - Kapten Kryp och skattkistan

Kom till Biblioteksscenen ochträffa spännande djur, och lär dig allt om deras liv till tonerna av Kapten Kryps sånger. Vi leker ”gissa krypet”, överraskas av vad som finns i skattkistan och klurar på vad en planetskötare är för något.

27/11
Ålder: 3-8 år
Tid: Klockan 11:00 och 13:00. Föreställningens längd: ca 35 min
Biljett 20 kr/barn kan bokas/köpas i receptionen från 19/11. Telefon 0510-770050, 770051. Obs! Begränsat antal platser.

Gammaldags jul i museilägenheten Ajax

Välkomna till en gammaldags jul i museilägenheten Ajax, en del av familjelördag på stadsbiblioteket! I Lidköping finns platser där dåtiden lämnat tydliga spår. En av platserna där tiden stått stilla finns i kvarteret Ajax, på Målaregatan 8. Där ligger Lidköpings museilägenhet, där är det år 1925. Kontrasten till hur de flesta av oss lever idag är stor och väcker både minnen och tankar om tidens gång. Kika in och känn en julstämning från förr i den vackert julpyntade 20-talslägenheten.

Vi håller öppet mellan 11:00 – 14:00.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: