Biblioteksinformation i coronatider

Stadsbiblioteket och alla filialer är stängda och bokbussen kör inte men vi har full verksamhet ändå på så vis att du fortfarande kan låna böcker, dagstidningar, tidskrifter (även senaste numret), få hjälp med utskrifter, kopiering och så vidare.

Låna böcker, dagstidningar, tidskrifter

  • Du som har svårt att komma till biblioteket och hämta böcker ordnar vi med hemkörning tisdagar, torsdagar och fredagar. Ring och boka dina böcker hos Helena, telefon 0510-771379 , telefontiden för hemkörningsservicen är 10-12 måndag – fredag.
  • Önskemål om böcker och annan media eller tjänster kan mejlas till stadsbiblioteket@lidkoping.se. Vi plockar ihop det som önskas och lämnar ut på baksidan Vallgatan 21 efter överenskommelse. Obs! Endast en i taget i entrén!
  • Telefontider för att boka böcker, låna om böcker, boka dator eller annan service: måndag 8:30 – 19:00, tisdag 10:00 – 17:00, onsdag – fredag 8:30 – 17:00, lördag 10:00 – 13:00. Telefonnummer: 0510-770050, 0510-770051.
  • Böcker kan återlämnas i bokinkast både på stadsbiblioteket och filialerna i Järpås och Vinninga.
  • Våra arrangemang ställs in eller görs digitala. Mer info kommer efterhand.
  • Bokcirkel om romancelitteratur genomförs via Zoom. Anmäl till carola.fredriksson@lidkoping.se för mer info
  • Biblioteket har ett antal digitala resurser i form av böcker, ljudböcker, tidskrifter och filmer som du kan komma åt hemifrån med ditt lånekort/personnummer och pinkod!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: