Daycamp med Lidköpings E-Sportcenter

Information om aktiviteten Daycamp

Varmt välkomna till en dag på Lidköpings E-Sportcenter. Du kommer få möjligheten att spela så mycket du orkar på våra gamingdatorer och spelkonsoler eller varför inte delta i någon av våra tävlingar under dagen! På plats finns Lidköpings E-Sportcenters duktiga instruktörer som hjälper dig igång med spelen och håller i turneringarna. Givetvis kan du också bara umgås i E-Sportcenters fina cafè när och om du inte orkar spela hela tiden. Hoppas vi ses!

Datum: LÖRDAG 9 SEPTEMBER
Tid: 11.00 -14.00
Plats: Sockerbruksgatan 1, 531 40 Lidköping
Kostnad: Deltagaravgiften är 200kr per person, i detta priset ingår fritt spelandet under hela dagen på samtliga spelkonsoler med instruktörer till stöd samt lättare lunch med dryck. Betalningen sker på plats med kort, kontant eller swish.

Vid behov få¨r naturligtvis anhörig, ledsagare eller assistent följa med utan extra kostnad, dock får medföljande person betala sin egna lunch själv.

Anmälan: Du anmäler dig till Daycamp genom att skicka mail till Info@dataforening.se Ange ditt förnamn efternamn telefonnummer och eventuell medföljande person samt allergier.

SISTA ANMÄLNINGSDAGEN MÅNDAG 4 SEPTEMBER

Minimum deltagarantal för att aktiviteten ska bli av: 10 personer
Åldrar: Alla åldrar
Stöd: Behöver du stödperson skall denna person finnas med
under hela aktivitetens tid.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

 

Sidansvarig: