Måndagsateljé

10 Januari måndagsatelje är inställt och mer information kommer i veckan för kommande tillfällen!

Detta på grund av rådande omständigheter med Covid

Alla kan vara kreativa! Måndagsateljé passar dig som älskar att skapa och vara kreativ. Vi träffas en gång i månad för att gör livet mer kreativ, kul och färgglatt tillsammans med Konsthallens konstpedagog. Vi testa på att måla med olika typ av färg, att tova ull, experimentera med tryck, smyckesdesign och prova på mosaik och skulptur.

Ingen förkunskap krävs.

Plats: Bubblan på Biblioteket – Stenportsgatan 11
Datum: Varannan måndag, START 10 JANUARI SLUT 6 JUNI (10/1, 24/1, 7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 4/4, 2/5, 16/5, 30/5, 6/6) OBS!18/4 blir ingen workshop eftersom det är annandag påsk.

Tid: 16:30-18:00
Ålder: Alla åldrar. Vid behov ska en assistent följa med
Max antal deltagare: 6
Kostnad: Kostnadsfritt
Kontakt:

Har du frågor eller vill ha mer specifik information kontakta konstpedagog Georgia via e-post georgia.koulendrou@lidkoping.se eller ring 0510-77 6598.

Anmälan: Skicka din anmälan till Georgia via e-post georgia.koulendrou@lidkoping.se eller ring 0510-77 6598

Arrangör: Lidköpings Konsthall

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: