Specialvarvet

Specialvarvet 2023 planeras gå av stapeln den fredagen 12 maj och IF Fregatten hänger med!

Vi erbjuder tyvärr inga träningstillfällen denna vår, men erbjuder bussresa tillsammans med ledare ner till Göteborg för alla som vill vara med.

Vi tar oss ner till Göteborg med buss och ledare finns med på resan.

Vill du åka med oss görs intresseanmälan till mail: iffregatten@gmail.com

Datum: fredag den 12:e maj
Alla åldrar
Plats: Göteborg
Tid: 11:00
Pris:

I anmälan vill vi veta:
Namn och efternamn samt om du vill springa/gå 2,2 km eller 4,1 km.

Avgift för bussresa tillkommer.

Alla kan göra ett varv! Specialvarvet är ett lopp för alla, anpassat för barn, unga och vuxna med funktionsvariation. Det finns två banor att välja mellan, 4,1 kilometer och 2,2 kilometer.

Alla, oavsett ålder, kan snöra på sig skorna och vara med. Loppets fokus är delaktighet och glädje, där alla som deltar vinner första pris.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: