Varmt välkommen på öppet hus

Kultur & Fritids aktiviteter för dig med funktionsvariation.

VÄLKOMMEN TILL ÖPPETHUS PÅ BIFROST

Datum: 28 SEPTEMBER och 24 OKTOBER

Tid: 16.00-18.00

Plats: Mötesplats Bifrost

DU är hjärtligt välkommen på Öppethus som anhörig, vårdnadshavare och/eller personal annan närstående samt givetvis personen själv med funktionsvariation för att ta del av utbudet kultur och fritidsaktiviteter!


Här får Du möjligheten att se vilket utbud som finns, komma med egna förslag samt ta en fika och ställa frågor mig Jimmy, Kultur och fritidssamordnare
Det kommer det finnas information, lättare kvällsmål (Smörgås/kaffe/te) och framförallt möjlighet att få komma med egna förslag i vår ”förslagsbrevlåda”.
Idén med öppet hus är att som förälder kunna komma och få information om alla de kultur och fritidsaktiviteter som erbjuds i kommunen för ditt/dina barn. Träffa kultur och fritidssamordnare för att lämna egna förslag och komma med återkoppling.


Även möjlighet att anmäla sig till aktivitet på plats.

Mer info – Skicka e-post till Jimmy.hansen@lidkoping.se eller ring 0510 77 02 01

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: