Musik på Slott & Herresäten 2021

Nu utvecklas konsertserien Musik på Slott & Herresäten med familjekonserter genom ett utvecklingsbidrag från Västra Götalands region. Bidraget skapar möjlighet att komplettera konsertserien med ett kvalitativt scenkonstutbud även för barn och unga i historiskt intressanta platser. Scenkonst i det lilla formatet - upplevelser i det stora.

Lördagen den 2 oktober Stora Bryne Järpås

Barn- och familjeföreställning med Romeo & Juliakören

En barn & familjeföreställning med Romeo & Julia Kören från Dramaten i Stockholm erbjuder en unik scenisk teaterkonsert som tar barnen på en spännande resa tillbaka i tiden.

Med renässansens musik kan man omslutas av kärlek, uppslukas av dramatik, inneslutas av ljuv musik och lockas till bubblande skratt. En musikalisk totalupplevelse med medlemmar ur Romeo & Julia Kören förvandlar i stort sett vilket rum som helst till ett vackert klingande sagolandskap.
Med en lättsam och humoristisk hand framförs renässansmusik som bygger broar till en ovan konsert- och teaterpublik.

Föreställningen spelas kl 11.00 och kl 13.00

Idé och regi: Benoît Malmberg
Kostym: Barbro Hellsing och Dramatens kostymateljéer

Välkomna Till Stora Bryne

Biljetter: https://nortic.se/dagny/event/32663 Länk till annan webbplats.

Söndagen den 17 oktober 15.00 Källstorps egendom

Barn- och familjeföreställningen FAMILIA med STRÅF - Den sjungande stråkkvartetten

Den sjungande Stråkkvartetten STRÅF bjuder på musikföreställningen FAMILIA som utforskar begreppet ”familj” i vid bemärkelse. En svängig, mustig musikföreställning för barn 4 - 8 år och familj. Om att längta, sakna, känna sig ensam eller känna sig som en regndroppe i ettstort härligt hav. Om att vilja vara tillsammans och landa i ett evigt fredagsmys.

Välkomna till Källstorp

Biljetter: www.nortic.se/dagny/event/29796 Länk till annan webbplats.

Konserter i det lilla formatet - upplevelser i det stora

Musik på Slott & Herresäten - Unika konserter i unika miljöer.

Konsertserien Musik på Slott & Herresäten är ett samarbete mellan kommunerna Lidköping, Götene och studieförbundet ABF. Att kunna erbjuda högklassiga artister i den lilla historiska miljön där artister och publik verkligen kommer varandra nära ger en speciell känsla, därför är konsertmiljöerna lika viktiga som artisterna och är en del i helheten som ska ge publiken upplevelser utöver det vanliga. En del av godsen är privatägda och vanligtvis inte öppna för allmänheten.

Lidköping och Götene kommuner önskar er välkommen till en musikupplevelse utöver det vanliga!

10 aug 19.00 Stora Bryne Järpås

Dynamic Flavours – våghalsig musik med humor och attityd!

Välkomna till en speciell och spännande konsert med Dynamtic Flavours!
Egensinnig och dynamisk musik som går sin egna vägar men alltid tillsammans i gruppens mycket enhetliga och genomarbetade sound. Musikerna utmanar varandra ständigt och skapar nya versioner av sin musik vid varje tillfälle. Med humor och självdistans fångar bandet upp allt som händer i rummet – både varandras impulser och reaktioner från publiken.

https://www.mcv.se/arti.../johan-bjorklund-dynamic-flavours/ Länk till annan webbplats.

Vi möblerar glest och släpper pga. restriktionerna endast ett begränsat antal biljetter. https://www.nortic.se/dagny/event/31851 Länk till annan webbplats.

Dynamic Flavours – våghalsig musik med humor och attityd!

20 aug 19.00 Stola Herrgård

Långbacka & Bådagård

Långbacka & Bådagård består av sångarna och multi-instrumentalisterna Maja Långbacka och Matilda Bådagård. Med sin unika blandning av pop och folkmusik har de, sedan deras debutalbum 2018 förtjusat sin publik och turnerat i hela Norden. Live går de mellan nerskalade fioler eller bara två röster, till loopade beats och stora cinematiska ljudlandskap. Långbacka & Bådagård tar avstamp i det innerliga, folkliga och traditionella och tar det vidare med poppiga arrangemang och spännande liveteknik.

http://se.mtaprod.se/artist/langbacka-badagard/ Länk till annan webbplats.

Vi möblerar glest och släpper pga. restriktionerna ett begränsat antal biljetter. https://www.nortic.se/dagny/event/31852 Länk till annan webbplats.

Långbacka & Bådagård

27 aug 19.00 Källstorp egendom

Hanna Enlöf

Enastående Hanna Enlöf, ena halvan av duon Good Harvest, släpper sitt första soloalbum “BareBones” Hannas solodebut visar på en melodisk och harmonisk mognad som man sällan möter i dagens musikaliska landskap. Med få undantag har hon spelat och sjungit allt på skivan som inramas av Hannas mästerliga gitarrspel, hennes trygga, varma röst och en stark känsla för arrangemang och musikalisk dramatik.

https://www.kometagency.se/hanna-enloef Länk till annan webbplats.

Vi möblerar glest och släpper pga. restriktionerna ett begränsat antal biljetter. https://www.nortic.se/dagny/event/31854 Länk till annan webbplats.

Hanna Enlöf

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: