Lidköping 575 år

Den 17 juni 1446 fick Lidköpings sina stadsprivilegier. Tänk så mycket som hänt med staden under dessa år, det är klart att det måste firas!

Tillsammans kan vi bidra till att skapa jubileumsstämning!

Ett firande skapar delaktighet och stolthet lokalt. Genom samverkan med medborgare, näringsliv och föreningsliv hoppas vi att nya idéer skapas. Firandet har startat i en mindre skala där vi visuellt skapat jubileumsstämning, både i form av foto och digitalt Vinterkalas.

Med anledning av rådande pandemi kommer samtliga aktiviteter att planeras och genomföras i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Inom kort kan du via Destination Läckö - Kinnekulles evenemangskalenderlänk till annan webbplats läsa mer om vilka arrangemang som planeras inom ramen för firandet, samt vad som gäller vid registrering av externa evenemang

Tillsammans kan vi bidra till att skapa jubileumsstämning!

Det är Kultur och fritid som tillsammans med destinationsbolaget Destination Läckö-Kinnekulle AB som ansvarar för uppdraget. Mer information kommer att spridas i kommunens kanaler allteftersom arbetet fortskrider.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: