Förändring av tidigare beslut om anpassningar av Kultur & Fritids verksamheter

Förändring av tidigare beslut om anpassningar av Kultur & Fritids verksamheter utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Förändringar

  • Sockerbrukets ungdomsverksamhet öppnar för ungdomar födda 2002 eller senare. För mindre grupper anpassat på ett smittsäkert sätt. Även Margetelunds fritidsgård gör detta så snart som möjligt. För äldre ungdomar kommer digitala och utomhusaktiviteter erbjudas.
  • Badhuset, idrottshallar, idrottenshus, Sparbanken Lidköping arena ishallen öppnar för organiserade aktiviteter för barn födda 2002 eller senare.
  • Utomhusanläggningarna, isstadion och konstgräsplanen på Framnäs, öppnar för organiserade aktiviteter för alla åldrar.
  • Folkbiblioteken har fortsatt stängt men fortsätter med sin distansservice. Verksamhet för barn och unga födda 2002 eller senare, i mindre anpassade grupper startar då det är praktiskt genomförbart. Bokning av datorer tillåts.
  • Konsthallen fortsatt stängt men erbjuder digital service samt startar med konstpedagogisk verksamhet för barn 2002 eller senare.
  • Museet fortsatt stängt med utomhusutställningar. Återupptar verksamhet för barn och unga födda 2002 eller senare i mindre anpassade grupper.

Dialog tas med varje förening/organisatör för att kunna genomföra verksamhet på ett smittsäkert sätt.

Beslutet är taget av Kultur och Fritidsnämndens ordförande Roger Ahlén (S) och gäller till och med 14 mars.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: