Kultur och Fritid tar ett steg mot öppnande av sina verksamheter

Efter regeringens besked under torsdagen tar Kultur och Fritid nu ett steg mot öppnande av sina verksamheter. Vi är försiktiga och tar stor hänsyn till rådande smittläge

Utifrån dagens rekommendationer från Regeringen och Folkhälsomyndigheten fattas följande beslut

  • Sockerbrukets ungdomsverksamhet öppnar för ungdomar födda 2005 eller senare. Verksamheten kommer bedrivas i mindre grupper anpassat på ett smittsäkert sätt. Även Margetelunds fritidsgård öppnar så snart som möjligt. För äldre ungdomar kommer digitala aktiviteter och utomhusaktiviteter erbjudas.
  • Badhuset, idrottshallar, Idrottens hus, Lidköping Sparbanken arena ishallen öppnar för föreningsverksamhet för barn födda 2005 eller senare.
  • Utomhusanläggningarna, isstadion och konstgräsplanen på Framnäs, öppnar för föreningslivet för alla åldrar.
  • Biblioteken har fortsatt stängt men fortsätter med distansservice. Barnverksamhet i mindre anpassade grupper startar. Bokning av datorer tillåts.
  • Konsthallen håller fortsatt stängt men erbjuder digital service samt startar med konstpedagogisk verksamhet för barn 2005 eller senare.
  • Vänermuseet är fortsatt stängt men erbjuder utomhusutställningar. De öppnar upp för barnverksamhet i mindre anpassade grupper.

Dialog tas med varje förening för att kunna genomföra verksamhet på ett smittsäkert sätt.

Beslutet är taget av Kultur och Fritidsnämndens ordförande Roger Ahlén (S) och gäller från och med 25/1 till 7/2

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: