Guldjakten 2021

Nu drar Guldjakten 2021 igång! Lidköpings och Götene kommuner har tillsammans med Destinationsbolaget Läckö-Kinnekulle tagit initiativ till evenemanget Guldjakten 2021 som sker under april månad.

40-tal platser runt om i Götene och Lidköpings kommuner

Initiativet är taget för att stötta några av våra mest utsatta branscher i spåren av Coronakrisen, för att marknadsföra besöksmålen i våra fantastiska kommuner och ge något roligt tillbaka till våra kommuninvånare i tider av isolering.

Under Guldjakten 2021 kommer ledtrådar att vara utplacerade på ett 40-tal platser runt om i Götene och Lidköpings kommuner. När man sedan har hittat ett visst antal ledtrådar så deltar man i en utlottning av presentkort antingen i Götenes eller i Lidköpings butiker. Lidköping lottar ut presentkort till ett sammanlagt värde av 300 000 kronor och Götene till ett sammanlagt värde av 100 000 kronor.

Presentkorten, som är på 300 kronor styck, kommer att gälla i alla butiker, restauranger, caféer och skönhetssalonger i respektive kommun som vill ta emot dem.

Hur gör jag för att delta?

Hämta ditt startkort, online eller fysiskt. Besök fyra av de utmärkta platserna. För att hitta den exakta platsen, följ ledtrådarna på destinationsbolagets hemsida. På den utmärkta platsen kommer ett nyckelord att finnas, skriv ner respektive ord och plats på startkortet och följ sedan instruktionerna för att lämna in kortet. Glöm inte att fylla i dina kontaktuppgifter. Färdigt!

  1. Hämta ditt startkort
  2. Besök fyra platser.
  3. Följ ledtrådarna på www.lackokinnekulle.se för att hitta nyckelordet.länk till annan webbplats
  4. Fyll i startkortet. Plats, nyckelord och personuppgifter.
  5. Lämna eller skicka in startkortet.
  6. KLART!

Vill du höja vinstchansen? Gör då uppdraget en gång till, fast med nya platser och ord.

Alla deltagare är med i utlottningen av över 1300 presentkort värda 300 kronor styck, från Götene kommun eller Lidköpings kommun.

Startkort

Startkort hittar du här: Startkort Guldjakt 2021länk till annan webbplats

Fysiska startkort

Startkort hittar du i brevlådor vid centrumhusets entré i Götene eller vid turistbyrån i Lidköping (Rådhuset).

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: