Nyårsfirande i Lidköping 2021

Med anledning av den ökade smittspridningen av covid-19 ställer Lidköpings kommun om Nyårsfirandet och istället för lasershow på Nya Stadens torg visas grafikprojektioner programmerade till musik på silobyggnaderna i Östra hamnen. Det är också därifrån som laserstrålar kommer lysa över Lidköpings centrum.

Foto från lasershowen i Lidköping 2020. Fotograf: Daniel Strandroth

Detta kommer ske på kvällstid 30/12, 31/12 och den 1/1.

- Det är ju inte den här utveckling som vi hoppats på. Men vi tar det säkra före det osäkra och ändrar inriktning på evenemanget. Genom att visa ljusinstallationer och grafikprojektioner till musik under flera dagar vill vi bidra till att minska risken för smittspridning, säger Tobias Bengtsson, kultur och fritidschef i Lidköpings kommun.

Stort tack till Lantmännen för lånet av siloväggarna så detta går att genomföra!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: