Nyårsfirande på Nya stadens torg i Lidköping 2021

Lidköpings kommun förbereder nyårsfirandet på Nya Stadens Torg genom att för fjärde året i rad bjuda på lasershow.

Fotograf Claes Magnusson

Nyårsfirandet 2021 inleds med ”lasermapping” på Rådhuset. Lasermapping är ett sätt att med laser rita bilder och former som i detta fall projiceras mot Rådhuset fasad. Temat för årets lasermapping är Lidköping 575 år, historiska händelser, viktiga epoker och olika Lidköpings specifika miljöer har valts ut som en sammanfattning av stadens historia. Musiker och producent Ulf Söderberg har ljudsatt den korta historiska berättelsen för att förstärka upplevelsen. Därefter följer nedräkning till tolvslaget som sedan följs av en spektakulär lasershow till musik som avrundar firandet på Nya stadens torg 2021.

Även i år kommer Lidköpingsborna återigen ha möjlighet att påverka musikvalet till lasershowen genom att rösta fram några alternativ via sociala medier.

För att ge alla möjligheten att se lasershow så kommer den även genomföras på Nyårsdagen kl 17.00

Lidköpings kommun önskar alla ett riktigt gott nytt år

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: