Lidköping Elnät kartlägger lämplig placering av laddstolpar

Lidköping Elnät har tagit fram en karta för lämpliga placeringar av offentliga laddstolpar. Detta som ett led i att möta invånarna och morgondagens biltrafik.

Laddstolpar i Lidköping

Lidköping elnäts förslag på lämpliga platser att sätta upp laddstolpar i tätorten

Var och hur man kan placera laddstolpar beror på många saker. Det är inte alltid man kan sätta dom där man helst skulle vilja. Det har naturligtvis med nätets kapacitet på det specifika stället att göra.

– Jag tycker att vi har kommit fram till ett bra förslag att börja med. Det är ju vid dessa punkter invånarna ofta uppehåller sig och parkerar, säger Henrik Larsson, elnätschef i Lidköpings kommun.

För mer info kontakta Lidköping Elnät via Kontaktcenter på telefon 0510-77 00 00 eller mejla kommun@lidkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: