Nöjd kundundersökning på Teknisk Service

Under perioden 12 oktober till 29 november kommer vi på Lidköping Bredband, Renhållningen samt Vatten & Avlopp att undersöka våra kunders uppfattning om våra tjänster och vår verksamhet.

Mycket fina siffror

Den senaste undersökningen gjordes 2018 och visade på mycket fina siffror som vi nu hoppas att vi behållt eller förbättrat. Undersökningen görs via telefon och vi vill att så många som möjligt tar sig tid att svara på dessa frågor. Intervjun tar ca 5 min i anspråk och du är helt anonym. Vår samarbetspartner för undersökningen är Supportföretaget TMJ Group.

 

Just nu genomför vi på Teknisk Service Lidköpings Kommun en kundundersökning. Frågorna handlar om hur du som kund upplever de tjänster som levereras för Elnät, Vatten-Avlopp, Renhållning och Bredband. Under oktober och november månad kan du därför bli uppringd för en intervju med frågor angående Teknisk Service. Dina synpunkter är oerhört viktiga för vårt utvecklingsarbete och vi är mycket tacksamma om du vill delta i undersökningen. Intervjun tar ungefär 5 minuter och du är självfallet helt anonym. Vår samarbetspartner för undersökningen är Supportföretaget TMJ Group AB.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: