Ny e-tjänst för Vatten, avlopp och sophämtning

Från och med 1 december kan du teckna, ändra eller avsluta abonnemang för vatten, avlopp och sophämtning via Självservice och Mina sidor på lidkoping.se. Sedan tidigare har du kunnat anmäla flyttärende för din el via E-tjänsterna, nu kan du alltså även teckna, ändra eller avsluta abonnemang för vatten, avlopp och sophämtning.

Gör det enkelt för dig

– Vi ser fram emot ett enklare sätt för våra kunder att anmäla sina ärenden till oss och möjligheten att kunna följa sitt ärende som kunderna får i den nya e-tjänsten, säger Camilla Edvinsson, kundkoordinator på Vatten och avlopp.

De nya e-tjänsterna gör det enkelt för dig att fylla i ansökan på rätt sätt, samtidigt som du kan uträtta ditt ärenden vid den tidpunkt som passar dig bäst. För att komma igång med e-tjänsten behöver du logga in med e-legitimation, till exempel BankID eller Mobilt BankID. När ett ärende skapats som e-tjänst kan du följa det via Mina sidor.

Har du frågor eller behöver hjälp med e-tjänsten kan du få det via kommun@lidkoping.se Kontaktcenter på telefon 0510- 77 00 00.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: