Sophämtning och öppetider under Kristi himmelsfärd

Under vecka 20 kommer insamlingen av hushållsavfall (kärl 1 och 2) att vara något justerad och hämtningen kan ske före ordinarie tömningsdag. Det kommer inte att ske någon insamling torsdag 18 maj. Kolla även in vilka öppettider som gäller på Kartåsen, så att du kan planera in ditt besök på bästa sätt.

Sophämtning vecka 20

Under vecka 20 kan sophämtningen komma att ske dagen före ordinarie hämtningsdag. Ingen insamling kommer att ske torsdagen 18 maj.

Ställ fram ditt kärl senast kl. 05.30 en dag tidigare och låt det stå tills det blir tömt.

Avvikande öppettider på Kartåsens återvinningscentral under Kristi himmelsfärd

Onsdag: 07.00-17.00
Torsdag (Kristi himmelsfärds dag): Stängt

Ordinarie öppettider Kartåsens återvinningscentral

Måndag-torsdag: 07.00-20.00
Fredag: 07.00-17.00
Lördag: 08.00-15.00
Söndag: Stängt
Dag före helgdag: 07.00-17.00

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: