Återvändarna

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Marcus och Jimmie är båda återvändare till Lidköpings kommun efter en tids arbete på annan ort. Killarna är dessutom före detta studiekamrater på Universitetet i Göteborg. Vi har pratat med dessa killar om varför de återvände till Lidköpings kommun och vad som är bra med att jobba just hos oss.

Markus och Jimmie

Marcus Johansson

Utredare hållbar samhällsutveckling, registrator och sekreterare.
Marcus fick sin tjänst i Lidköpings kommun efter sin examen 2017. Han avslutade sin tjänst efter 2 år då han ville vidga sina vyer i en större stad, han kände ganska snabbt att han inte trivdes i just det arbetsklimatet och valde då att se efter ett jobb i Lidköping igen.
”Jag valde att återgå till min tjänst här i Lidköpings kommun då jag tycker det är en trevlig arbetsplats där man får ett bra mottagande. Det är väldigt lätt att samarbeta med kollegor och alla är väldigt trevliga och öppna”

Jimmie Blomster

Ekonomi/administrativ chef på förvaltningen Barn & Skola
Efter några års arbete på Lidköpings kommun valde Jimmie att söka sig till en annan verksamhet, där arbetade han i några månader men kände att han ville återvända till Lidköping igen. Jimmie valde att söka sin nuvarande tjänst för att han ville arbeta där man känner att man gör skillnad. Jimmie sökte sig även tillbaka till kommunen då han gillar den öppenheten och arbetsmiljö som finns här.
”Det är för de unga som man kan göra störst skillnad, som ekonomi- och administrativchef kan jag använda mina kunskaper så att de ekonomiska resurserna också ger största möjliga nytta för barnen och eleverna i Lidköpings kommun. Jag visste vad jag fick när jag kom tillbaka, tryggheten och sammanhållningen som finns på Barn & Skola.”

 

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan