Timavlönad Vård & Omsorg

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Vill du bidra till att våra brukare får en meningsfull dag? Vi söker kontinuerligt motiverade medarbetare för vikariearbete. Som medarbetare inom Vård & Omsorg i Lidköpings kommun är du en viktig tillgång för våra verksamheter. Arbetet är både betydelsefullt och meningsfullt genom att du i varje möte ger bästa möjliga service, vård och omsorg.

För att bli anställd inom Vård & Omsorg krävs att du fyllt 18 år.

För att bli timavlönad har vi inget formellt krav på utbildning. Det är dock meriterande med avslutad eller pågående utbildning inom Vård & Omsorg eller Barn- och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete. Meriterande är även om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete och har goda referenser från det.

För att arbeta inom vissa verksamheter krävs B-körkort för bil med manuell växellåda och/eller cykelvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Arbetet som timanställd kräver stor flexibilitet, initiativförmåga och ansvar. Det förväntas att du som vikarie är en god företrädare för Lidköpings kommun.

Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. Vissa verksamheter inom funktionsnedsättning har även journätter och dygnspass.

Hos oss får du som timavlönad inflytande över när och hur mycket du vill arbeta genom vårt IT-baserade bokningssystem TimeCare Pool, bokningarna sker via SMS och det innebär att som timavlönad krävs att du har en Mobiltelefon där du ser dina bokningar.

För de timavlönade som är intresserade av och blir aktuella för arbete inom Funktionsnedsättning (samt även nattlaget) skall ett giltigt utdrag ur belastningsregistret uppvisas för anställande chef. Kuvertet med utdraget ska lämnas oöppnat till chefen.
För länk till ansökan om utdrag: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökningshandlingarna kommer att behandlas löpande utifrån verksamhetens behov.

Vård & Omsorg fyller på med nya timavlönade kontinuerligt under året då behov uppstår.

Din intresseanmälan är aktuell hos oss 6 månader.

Därefter får du förnya din intresseanmälan.