Familjen Lischén

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Rätt sida Älva – Ledningskollen.se

Familjen Lischéns hårigaste medlem, hamstern Hasse, har trillat av pinn och i god anda vill familjen hedra minnet av denna en gång så livskraftiga varelse. Tyvärr har pappan i familjen inte riktigt koll utan orsakar problem med sin okunskap kring elledningar och grävarbete. Känsliga tittare varnas!

Rätt Sida Älva – Biltvätt

I serien om familjen Lischéns öden och äventyr har det blivit dags för det sjätte avsnittet. Pappans ”skumma” tilltag väcker uppståndelse i grannskapet. Den miljömedvetne morbrodern gör allt i sin makt för att skydda miljön och framföra ett viktigt budskap.

Rätt Sida Älva – Nytt avfallssystem

I serien om familjen Lischéns öden och äventyr har det blivit dags för det femte avsnittet. En dagdrömmande pappa målar upp inre bilder om ett nytt avfallssysten som har föga med sanningen att göra. Allt medan övriga familjemedlemmar förnöjsamt sorterar i verkligheten.

Rätt Sida Älva S01E04 – Digital vattenmätare

Lidköpings kommun och Teknisk Service presenterar den fjärde filmen i serien om familjen Lischéns öden och äventyr. En digital vattenmätare blir bytt med lite mer action än vad pappan räknat med. En räddande ängel med egen firma förklarar på bred västgötska hur det kan gå när inte haspen är på.

Rätt Sida Älva – Fri uppkoppling

Lidköpings kommun och Teknisk Service presenterar stolt den tredje filmen om familjen Lischéns öden och äventyr. Vår otursförföljda pappa har denna gång råkat riktigt illa ut och lördagsgodiset hänger på en lös tråd. Lösningen på problemet föranleder bland annat ett besök hos ett Villa BK i slutspel….

Rätt Sida Älva – Papper, snöre och kartong

I den andra delen om familjen Lischéns öden och äventyr spelar kommunens sorteringsguide huvudrollen när det städas efter julklappsöppning. En vänligt sinnad morbror vet råd om både det ena och det andra medans nötter knäcks i ett fryntligt julmys. God jul!

Rätt Sida Älva – Däck på fälg

Under hösten får vi följa familjen Lischéns öden och äventyr. Dom har bestämt sig för att bli bättre på miljö och denna gången råkar dom i trångmål vid ridhuset och träffar en kanske lite oväntad hjälte. Det hela slutar lite abrupt, men däck är däck och fälg är fälg…

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan