Granskning av hanteringen av covid-19 på äldreboenden i Lidköping

Inspektionen för vård och omsorg (IVO) har granskat medicinsk vård och behandling till äldre personer med misstänkt eller konstaterad covid-19 som bor på särskilt boende i Lidköpings kommun. Beslutet från granskningen har nu kommit och visar att det, vid de särskilda boenden som ingår i tillsynen, inte har funnits förutsättningar för att ge en sakkunnig och omsorgsfull hälso- och sjukvård av god kvalitet till äldre med misstänkt eller konstaterad covid-19.

Vi har brustit i delar av vårt arbete och vi tar självklart till oss av kritiken och kommer omedelbart att arbeta vidare med detta, säger sektorschef Lotta Hjoberg.

Senast den 15 mars kommer IVO ha fått ett svar gällande de brister som har konstaterats. Redovisningen kommer att innehålla de eventuella åtgärder som har vidtagits eller planerar att vidtas för att komma till rätta med bristerna.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: