Nya Kometkurser i höst

Nu finns det äntligen möjlighet att anmäla sig till nya Kometkurser som startar i höst. Hamnar du ofta i konflikt med ditt barn eller tonåring är detta kursen för dig.

Vad handlar kursen om?

Man får som förälder hjälp att förbättra relationen till sitt barn eller tonåring och genom det minska konflikterna. Du får konkreta verktyg som hjälper dig få en stabilare och tryggare relation med ditt barn.

Hör av dig till oss för frågor eller intresseanmälan:

Kontaktperson Komet tonår (12 – 18 år)

Michael Ericzon, tel. 0510-77 12 66 michael.ericzon@lidkoping.se

Kontaktperson Komet barn (3 – 11år)

Sara Sjömark, tel. 0510-77 04 18 sara.sjomark@lidkoping.se

Välkommen!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: