Passa på att säga vad du tycker om planen för Social Välfärd!

Socialnämnden och vård- och omsorgsnämnden har arbetat fram en gemensam plan för framtiden för de verksamheter som nämnderna ansvarar för. Nu har du möjlighet att påverka denna.

Remissutlagan är färdig och går ut till berörda föreningar, råd och samarbetspartners – och här på webben kan du också läsa den och om du vill säga ditt om dess innehåll.

Länk till remissupplagan - Plan för Social Välfärd Word, 718 kB.

Har du synpunkter på remissupplagan så skickar du dem till socialvalfard@lidkoping.se

Synpunkterna måste vara hos oss senast den 25 oktober 2021.

I mitten av december fastställs planen genom beslut i de båda nämnderna.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: