Mötesplatserna öppnar igen, men inte precis som vanligt

Efterfrågan och saknaden har varit stor under det gångna året då kommunens mötesplatser för seniorer har varit stängda på grund av pandemin. Men nu planeras för nyöppning. Den 4 oktober är det åter dags att öppna dörrarna. Dock kommer allt inte att bli precis som det var innan pandemin.

Det kommer finnas lunch, fika och vissa aktiviteter. Men det är fortfarande av största vikt att alla tar sitt ansvar och följer de rekommendationer som finns för att öppningen ska kunna genomföras på ett smittsäkert sätt. För att påminna om egenansvar kommer skyltar att sättas upp kring allmänna förhållningsregler där frisk och symtomfri är en förutsättning.

Mötesplatserna kommer att begränsa antalet sittplatser och möblera så att det möjliggör fysiskt avstånd mellan våra besökare. Vi kommer inte att ta fram stolar efter hur många besökare som kommer, utan är det fullt så får man vänta på ledig plats eller återkomma vid annat tillfälle, berättar områdeschef Ingela Hellberg.

Vi är väldigt glada att kunna meddela att mötesplatserna snart öppnar igen och hoppas på gemensamt ansvar, förståelse och tålamod från alla besökare, så att det blir en trygg och säker öppning, avslutar Ingela.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: