Anhörigstödet bjuder in till föreläsning

Anhörigstödet bjuder in till föreläsning och den riktar sig till dig som är anhörig och som har en närstående som är äldre, har en varaktig sjukdom eller funktionsnedsättning.

Mer närvaro – mindre stress

Föreläsare är Tina Gunnarsson och temat är ”Mer närvaro - mindre stress”.

Föreläsningen äger rum den 30 november kl. 18-20 på mötesplats Bifrost, Torggatan 1A.

Att leva här och nu, vara lyhörd för sina behov och lyssna på kroppens signaler låter så enkelt men är idag så svårt för de flesta av oss. Tankar över det förflutna eller planerande och långa att-göra-listor kan lätt ta över och hindra oss från att vara medvetna och närvarande om den enda tid vi faktiskt har, nuet.

I denna föreläsning får du tips och redskap till hur du kan komma ner i stressnivå, hitta mer glädje i tillvaron och att hitta just dina ”energikarameller”.

Samtal blandas med mindfulnessövningar och gärna lite skratt.

Föreläsningen är kostnadsfri.

Anmäl dig senast den 24 november till saara.nummela@lidkoping.se eller på 0510-77 67 41

Begränsat antal platser.

Anhörigstödet bjuder på kaffe och smörgås.

Varmt välkomna!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: