Öppet hus för daglig verksamhet

Är du nyfiken på hur daglig verksamhets nya lokaler på Sockerbruket ser ut? Då har du chansen att komma och hälsa på.

Tisdag den 30 november öppnar vi portarna. Det är drop-in för alla som är intresserade mellan klockan 15.00 till 18.00. Alla våra tre enheter är öppna.

Daglig verksamhet hittar du på Sockerbruket, Sockerbruksgatan 1.
Nedan kan du se en karta över vart du hittar de olika enheterna.

Vi bjuder på fika.

Välkomna!

Produktion: 0510-77 11 04, 0510-77 09 55
Sinnesträning: 0510-77 08 59
Enskilda gruppen entré D: 0510-77 09 56
Enskilda gruppen entré T: 0510-77 08 58

Karta öppet hus

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: