Pristagare av tillgänglighets- och bemötandepriset utsedd

Bild på prisutdelning.

Det blir Dressmann som får årets tillgänglighets- och bemötandepris. Funktionhinderrådet som består av förtroendevalda och representanter för brukarföreningar har utsett Dressmann i Lidköping som vinnare.

Priset delades idag ut och mottogs av Erik Hellman, butikschef på Dressmann Lidköping. Frida Nilsson (C), ordförande i funktionshinderrådet och kommunstyrelsens 1:e vice ordförande samt Sören Jansson, ordförande i samarbetskommittén och vice ordförande i funktionshinderrådet var prisutdelare.

Dressmann är ett mycket bra exempel på hur alla vi med funktionsnedsättning fritt och utan svårigheter kan röra oss i en välplanerad lokal med trevlig och serviceinriktad personal, säger Sören Jansson.

Funktionshinderrådet delar årligen ut detta pris. Det går till ett företag som har ett bra bemötande, visar respekt för allas olika behov och som har ansträngt sig att utforma sina lokaler så att de är tillgängliga för alla. Priset är en hedersutmärkelse och en del i arbetet med att förbättra tillgängligheten samt att skapa en mer välkomnande och hållbar kommun.

Med på bilden från vänster:
Erik Hellman, butikschef Dressmann Lidköping
Frida Nilsson, ordförande funktionshinderrådet
Sören Jansson, vice ordförande funktionshinderrådet
Maja Malmberg, säljare Dressmann
Hanna Blomqvist, säljare Dressman

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: