Mötesplatserna öppnar igen

Nu öppnar snart kommunens mötesplatser för seniorer igen. Även servicetjänster kommer snart att vara i gång med ordinarie utbud.

Målsättningen är att SeniorCenter och kommunens övriga mötesplatser ska öppna i begränsad omfattning från och med 14 februari. Det kommer att erbjudas fika och gemenskap på vardagar mellan kl. 13.00-15.30. Från och med 7 mars är planen att mötesplatserna ska utöka sina öppettider och ha öppet mellan kl. 11.00-15.30 och SeniorCenter mellan kl. 8.30-16.00.

Det kommer att vara ett maxantal satt för varje mötesplats.

Servicetjänst kommer att återgå till sitt ursprungsutbud från och med 7 februari. Servicetjänst erbjuder hjälp med inköp och ärenden, veckostädning, tvätt och strykning, promenader och ledsagning samt matdistribution av färdiglagade portioner.

Vi är väldigt glada att kunna meddela att servicetjänst snart kommer att vara i gång igen med ordinarie utbud till kommunens seniorer och att våra mötesplatser är på gång att öppna upp igen, även om det till en början är i begränsad omfattning, säger sektorschef Lotta Hjoberg.

Så fort det finns mer information om öppnandet kommer ni kunna läsa om det på kommunens hemsida.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: