Vi söker dig som vill bli god man för ensamkommande barn eller god man/förvaltare för vuxna

Vi känner alla till läget i Ukraina just nu. Miljoner är på flykt, även barn. Överförmyndaren ser därför ett ökat behov av gode män för ensamkommande barn.

Är du intresserad av ett sådant uppdrag, anmäl ditt intresse till oss. Du kanske har tidigare erfarenhet av godmanskap för ensamkommande barn?

Som god man eller förvaltare för vuxna fungerar man som stöd för den som inte klarar sig själv. Det kan till exempel handla om att betala räkningar, hjälpa till med myndighetskontakter och ansöka om olika insatser. Uppdraget brukar uppfattas som både intressant och givande.

Vi söker gode män - läs mer

Lämna din intressanmälan Länk till annan webbplats.

När vi tagit emot din intresseanmälan kommer vi att höra av oss till dig för att lämna mer information.

Vill du veta mer innan du anmäler ditt intresse är du varmt välkommen att höra av dig till oss via e-post kommun@lidkoping.se eller via telefon 0510-77 00 00.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: