Föräldrakurs för dig med tonårsbarn

Nu har du möjlighet att anmäla dig till höstens Kometkurs - fokus tonår. Kursen riktar sig till dig som vill ha konkreta verktyg för hur du kan förbättra relationen och minska konflikter med din tonåring.

Vad handlar kursen om?

Komet är en föräldrakurs där målet är att förbättra relationen och minska konflikterna mellan dig som förälder och din tonåring. Innehållet är inriktat på att se möjligheter och lösningar.

Kursen bygger på aktivt deltagande och innehåller exempel och verktyg för hur du kan bemöta din tonåring. Föreläsningar varvas med filmer, diskussioner och praktiska övningar. Du får konkreta förslag och övningar att pröva hemma mellan träffarna.

Kursen sker på kvällstid i grupp tillsammans med andra föräldrar och två utbildade gruppledare. Kursen är kostnadsfri.

Anmälan och kontakt

Tonårs-komet startar 16 oktober. Sista anmälningsdag 12 oktober.

Kontaktpersoner:
Lisa Edman. e-post: lisa.edman@lidkoping.se
Telefon: 0510-77 04 79
Sofia Johansson, e-post: sofia.johansson2@lidkoping.se
Telefon: 0510-77 03 15

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: