Lediga jobb: Räddningspersonal i beredskap

Vi söker nu räddningspersonal i beredskap till våra deltidsstyrkor i Nossebro och Vara. Tjänsterna innebär att du har en huvudanställning hos annan arbetsgivare och att du har övning och beredskap hos oss var tredje eller var fjärde vecka. Under beredskapsveckan ska du vid larm kunna lämna din ordinare arbetsplats eller ditt hem för att snabbt infinna dig på brandstationen och därifrån rycka ut på räddningsuppdrag.

Vi söker kvinnor eller män som är fullt friska och har god kondition, har körkort för bil och gärna även C-körkort, har intresse för att hjälpa människor i nöd samt bor och arbetar i närheten av de aktuella brandstationerna.

För Nossebro och Vara behöver du bo och/eller arbeta inom ett avstånd av max 3-4 min färdväg från brandstationen.

Läs om tjänsterna i Nossebro och ansök via rekryteringsverktyget Varbi Länk till annan webbplats.

Läs om tjänsterna i Vara och ansök via rekryteringsverktyget Varbi Länk till annan webbplats.

Sista ansökningsdag för samtliga tjänster är 2022-02-20

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: