Arbeta hos oss

Vi behöver rekrytera med jämna mellanrum och är beroende av att det både nu och i framtiden finns engagerade personer, med rätt kompetens, som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Inom organisationen finns flera olika yrken med skilda krav på personliga egenskaper, kunskap och erfarenhet. Det handlar exempelvis om brandpersonal, skorstensfejartekniker, driftpersonal, säkerhetssamordnare, larmoperatörer, administratörer och chefer.

Vår arbetsplats

Vi har som målsättning att vara en attraktiv arbetsplats där vi kan erbjuda fast anställning med bra gemenskap och sammanhållning. I den mån det går ska vi kunna erbjuda flexibel arbetstid, utmanande och varierande arbetsuppgifter, möjlighet till kompetensutveckling samt utrymme för eget ansvar och egna initiativ. Vid våra möten med allmänhet och medarbetare utgår vi från vår gemensamma värdegrund som består av ledorden Professionalism – Hänsyn – Dialog.

Lediga jobb

Lediga jobb inom Räddningstjänsten Västra Skaraborg publiceras på Lidköping kommuns webbplats. Där kan man också skicka in ansökan via rekryteringsverktyget Varbi.

Utbildningar inom räddningstjänst

Det finns flera yrkesroller inom räddningstjänst som kräver särskild utbildning. Via nedanstående länkar kan du läsa mer om några av dessa yrkesroller och den utbildning som behövs.

Vill du bli räddningstjänstpersonal i beredskap (Deltidsbrandman)?

Vill du utbilda dig till heltidsbrandman?

Vill du utbilda dig till skorstensfejartekniker?

Vill du utbilda dig till brandingenjör?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: