Bibliotek

I Lidköpings kommun finns det ett Stadsbibliotek, tre filialbibliotek och en bokbuss. Stadsbiblioteket är ett nytt och soligt bibliotek med bra öppettider. Det är en plats att mötas för folkbildning, demokrati och kulturupplevelser. Filialerna har samma roll på de mindre orterna. Bokbussen med sina dagliga turer tar sig till dem som har svårt att besöka något av de fyra fasta biblioteken.

Sök efter böcker, filmer och annan media

En fredag i månaden erbjuder Carola hjälp med smarta telefoner, surfplattor och datorer. Ta med dig din teknik och dina frågor. Kostnadsfritt. Kontakta Carola Fredriksson på 0510-77 00 46 om du vill veta mer.

barna2

Öppet på biblioteket

Nu återgår Stadsbiblioteket till de ordinarie öppettiderna, men söndagarna i augusti är stängda: måndag klockan 8:30-20:00 tisdag klockan 10:00-19:00 onsdag-fredag klockan 8:30-19:00 lördag klockan 9:00-14:00 Välkommen!

PappasApparLogotyp

Tips på appar för barn

Vill du ha tips på bra och pedagogiska appar till ditt barn? I bibliotekets reception kan du låna en iPad full med appar som rekommenderas av Pappas Appar. Passa på och testa här innan du själv laddar ner/köper dem. För…