Utställningar

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Aktuella utställningar

Lidköpings Konsthall

”Fuck off or fit in”

Utställningen ”Fuck off or fit in” är del i ett kulturpolitiskt projekt som drivs av författaren, konstnären och föreläsaren Börje Eriksson.
I den här utställningen har konstnärerna: Björn Brusewitz, Börje Eriksson, Helena Larsdotter, Mårten Medbo, Anette Sjölander, Johan Malmström och skådespelaren Eva Ahlberg valt att använda idéerna som Börje presenterat som ett material eller som en utgångspunkt för egna reflektioner om konsten och samhället. Uttrycken är ganska olika men tillsammans bildar de ett spektrum av impulser där du kan engagera dig, röra dig, tänka fritt och diskutera vidare, om det som är och det som inte är.

Utställningen visas 20 januari – 3 mars

fofin

Lidköpings konsthall Subsurface

Bim Eriksson – Här där ingen kan se mig

”Här där ingen kan se mig” är en utställning som tar sig form i mellanrummen. Mellan sans och galenskap, mellan barndomen och vuxenvärlden och mitt emellan ditt och mitt. Vi får möta starka pastellfärger, meterlånga figurer med tomma ögon, sexiga underkläder och röda cowboyboots. Vi leds in i en värld av sårbar öppenhet, utan filter, in i rummet där garden redan är nere. Som alltid i Bim Erikssons bildvärld så blandas humor och ironi med dystopisk vardag, det är kusligt, vackert och knäppt om vartannat.

Utställningen visas  14 december – 28 januari

Bim Eriksson

 

Kommande utställningar 2018

Natur 2.0 c/o Lidköpings konstförening
17 mars – 14 april

Skapande skola
20 april – 19 maj

Astrid Sylwan
2 juni- 25 augusti