Häng med Ung i Lidköping i sommar

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Det är mycket roligt som händer hos oss på Ung i Lidköping i sommar. Vi har planerat upp ett program för hela sommarlovet det blir fiske, fotbollsdart, smycketillverkning, brädspel, turneringar, kanot paddling, minigolf, rubiks kub, volleyboll, grillning, kubb, 5-kamp, och pyssel eller varför inte komma med en egen ide om vad du vill göra så hjälper vi dig.

Sommarlov-symbol_webb

Nästan alla våra aktiviteter utgår från vår sommarlovsvagn som vi ställt på Ågårdsvallen, den är öppen måndag-torsdag kl. 14-17 hela sommarlovet. Där finns det fritidsledare på plats som du kan snacka med, utmana eller bara häng med över ett parti kort.

Flera dagar i veckan erbjuder vi utflykter i Lidköping och två fredagar kommer vi att grilla och spela bollspel vid fotbollsplanen vid De la Gardie.

Vi utmanar dig dessutom i #SOMMARKAMPEN Varje vecka kommer det en ny utmaning som skall genomföras vid Ågårdsvallen, du samlar poäng hela sommaren och vinnaren får naturligtvis ett fint pris. Håll utkik på @ungildkoping på instagram efter utmaningarna, de presenteras en ny varje tisdag.

Läs om alla sommarlovsaktiviteter på www.lidkoping.se/sommarlov

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan