Häng med Ung i Lidköping i sommar

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Det är mycket roligt som händer hos oss på Ung i Lidköping i sommar. Vi har planerat upp ett program för hela sommarlovet det blir fiske, fotbollsdart, smycketillverkning, brädspel, turneringar, kanot paddling, minigolf, rubiks kub, volleyboll, grillning, kubb, 5-kamp, och pyssel eller varför inte komma med en egen ide om vad du vill göra så hjälper vi dig.

Sommarlov-symbol_webb

Nästan alla våra aktiviteter utgår från vår sommarlovsvagn som vi ställt på Ågårdsvallen, den är öppen måndag-torsdag kl. 14-17 hela sommarlovet. Där finns det fritidsledare på plats som du kan snacka med, utmana eller bara häng med över ett parti kort.

Flera dagar i veckan erbjuder vi utflykter i Lidköping och två fredagar kommer vi att grilla och spela bollspel vid fotbollsplanen vid De la Gardie.

Vi utmanar dig dessutom i #SOMMARKAMPEN Varje vecka kommer det en ny utmaning som skall genomföras vid Ågårdsvallen, du samlar poäng hela sommaren och vinnaren får naturligtvis ett fint pris. Håll utkik på @ungildkoping på instagram efter utmaningarna, de presenteras en ny varje tisdag.

Läs om alla sommarlovsaktiviteter på www.lidkoping.se/sommarlov

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan