Villadarten 2024

Ta chansen och bli de historiska första mästarna i Villadarten – lördag 27 april smäller det i Sparbanken Lidköping Arena

Det har blivit dags att hitta Lidköpings bästa amatörspelare i Dart. Gör dig redo för en kväll fylld med intensiva matcher, god mat, förfriskningar och oförglömlig feststämning. Villadarten kommer bli ett arrangemang du inte vill missa.

Villadarten är en tvåmannatävling i elektronisk dart där första pris är ett presentkort på Elgiganten på hela 5000 kr. Fina priser utlovas även till övriga lag som kommer topp åtta. Tävlingen går av stapel den 27 april och startar kl. 10.00 med kvalspel. Kvalet spelas på 3:e våning i Sparbanken Lidköping Arena (Bandyportföljen).

Från och med kl. 18.00 på kvällen så kommer finalspelet avgöras på scen i Restaurang 1934, dit de 16 bästa lagen kvalificerar sig. Vid anmälan har man, oavsett hur kvalet gått, säkrat sin plats för festligheterna i samband med finalspelet. Det blir en kväll med dart, DJ och speaker, samt mat och dryck i 1934 under kvällen.

Med det sagt. Ring din bästa dartkompis och boka din plats redan nu för det kommer bli en kväll som kommer att sticka ut från mängden.

VILLADARTEN 2024

Kostnad: 998 kr/lag (499 kr/person)

I detta ingår:

  • Anmälan till tävlingen och minst 3 matcher per lag innan utslagsspelet börjar
  • Pilar som kommer finnas vid varje tavla (vill man spela med egna så är det helt ok så länge det är pilar avsedda för elektronisk dart med soft-tip)
  • En hamburgare som serveras under kvalspelet i Bandyportföljen
  • Entré till kvällens finalspel (oavsett om man kvalificerar sig eller inte), samt mat- och dryckesbiljett som serveras i samband med detta

Från 11.00 öppnar barförsäljningen och den är öppen hela kvällen.

Regler:

Matcherna kommer spelas i bäst av 5 legs. Ett leg handlar om att gå från 301 poäng ner till 0. Man måste gå jämnt ut för att vinna ett leg. Dock så behöver man inte gå ut på dubbel i denna turnering. Laget väljer själv vem i laget som varje leg börjar att kasta, samma spelare kastar då alla tre pilar innan det blir motståndarlagets tur. Därefter så kastar man varannan ”3a” inom laget fram till legets slut. För att avgöra vilket lag som börjar kasta i matchens första leg så kastar alla spelare 3 pilar var och laget som tar mest poäng på de 6 kastade pilarna kommer att få fördelen att börja.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: Sandra.Hjortmar@lackokinnekulle.se