Arrangera

I Sparbanken Lidköping Arena har du möjlighet att ordna ditt evenemang, vare sig det handlar om sport, musik, kultur eller mässor. Med stor flexibilitet skapar vi skräddarsydda lösningar för maximal framgång.

Vägen till ett lyckat arrangemang

Vi finns på plats för att hjälpa dig hela vägen fram till ett lyckat arrangemang. Du möter ett engagerat team med bred erfarenhet av skiftande event, konferenser och arrangemang – stora som små. Du får stöttning från idé till genomförande och genom vårt breda kontaktnät hjälper vi dig med kreativa lösningar kring allt från mat till personalkrävande tillställningar.

Arenabroschyr och 3D-skisser

Vi har samlat information som gör det enklare för dig i planering av ditt evenemang i Sparbanken Lidköping Arena. Du hittar vår Arenabroschyr i pdf-format, som ger dig komprimerad information. Inom kort kan du dessutom ta del av 3D-skisser från tidigare evenemang som ger dig översikt kring de möjligheter som finns.

Klicka här för att se Arenabroschyr. Pdf, 6.2 MB, öppnas i nytt fönster.

Marknadsför ditt evenemang

När du förlägger ditt evenemang på Sparbanken Lidköping Arena får du hjälp med din marknadsföring. Genom samarbete med Lidköpings kommun och Destination Läckö-Kinnekulle Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har du som arrangör möjlighet att synas i Västsveriges evenemangskalender, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. en digital evenemangskalender som täcker hela Västsverige. Vi marknadsför också alla evenemang på hemsidan, via sociala medier och på infartstavlor till Lidköpings kommun.

 

Tekniska specifikationer och lokalarealer


Byggnadsyta

12.440 kvm

Bruttoarea (BTA)

cirka 17 000 kvm

Spelyta

65 x 105 meter

Konstfrusen isyta
- tre separata sektioner om cirka 2 000 kvm/styck

67 x 113 meter (7.571 kvm)

Takhöjd under balk

12,5 meter

Takbalkar 16 st.

Längd 85,4 meter, vikt cirka 29 ton/st.

Entréhall yta

1 000 kvm

Loger

4 st.

Konferensrum

5 st.

Mingelytor

3 st.

Publikkapacitet


Bandy (publikrekord 5 329)

4 250 pers.

Konsert med mera (publik på parkett)
(enligt generell brandklassning)

12 500 pers.

Läktarplatser för rullstolsburna

20 st.

Restaurang

cirka 200 pers.

Övriga funktioner


Kontorslokaler (kansli och drift)

cirka 300 kvm

Kiosker

4 st.

Omklädningsrum

9 st.

Domarrum

4 st.

Hissar

3 st.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: Sandra.Hjortmar@lackokinnekulle.se