Sparbanken

Lidköping Arena

En flexibel mötesplats

Aktuella evenemang

 • 22
  mar
  2024

  UF-mässa & Framtidsmässan

  Hundratals unga entreprenörer ställer ut sina företag och tävlar i olika grenar inom företagande.

  Läs mer och boka
 • 5
  apr
  2024

  Vänerbollen

  Välkomna på vårens roligaste handbollscup 5-7 april!

  Läs mer och boka
 • 13
  apr
  2024

  Musikalen HAIR

  Kritikerrosade musikalen Hair kommer till Sparbanken Lidköping Arena i april 2024!

  Läs mer och boka
Fler evenemang

En arena - oändliga möjligheter!

Sparbanken Lidköping Arena är en mötesplats med stor flexibilitet som skapar goda förutsättningar för lyckade evenemang. Den drygt 7 700 kvadratmeter stora arenan är utformad för att passa både små som stora evenemang inom idrott, underhållning, mässor och möten.

I Sparbanken Lidköping Arena arrangeras allt från musikaler och Melodifestival till standup och dansbandsfester. It's showtime!

I Arenan har sportintresserade besökare sett landskamper och elitserier, svenska rekordhållare vinna och världsmästare tävla.

Här möts människor för inspiration, ny kunskap och samtal om viktiga samhällsfrågor. Men också för mingel, småprat och för att fira framgång.

Vad söker du idag?

Sparbanken Lidköping Arena är en mötesplats för såväl lokalbefolkning som besökare. I Arenan möts människor med spänning och förväntan, drömmar och ambitioner.

Här hittar du information för att planera ditt besök på bästa sätt. Varmt välkommen till Sparbanken Lidköping Arena!

Upptäck Lidköping

Lidköping är den vackra staden vid Vänern, fylld och omgiven av spännande besöksmål som Läckö Slott och platåberget Kinnekulle. Upplev den idylliska skärgården, den mysiga stadskärnan och det unika Rådhuset på Nya Stadens torg. Välkommen att upptäcka Lidköping med omnejd.