Har du en företagsidé? Vi hjälper dig att komma igång

Företag och företagare som vill etablera sig i Lidköping kan räkna med att bli väl omhändertagna. Vi hjälper dig med alla kontakter i kommunen. Det kan handla om mark, lokaler eller tillståndsfrågor – en väg in till kommunen innebär att du får snabb och smidig service och goda råd i förtroende.

En väg in

Vi har samlat kommunens alla resurser, både offentliga och privata, för att stärka servicen mot företag redan verksamma företag och de som har planer på en etablering. Genom att vi har samordnat ett flertal olika kompetenser och kontakter till en person – en väg in, undviker du problem med att hitta rätt kontakt, hitta mark, rätt lokal eller lämplig samarbetspartner. Med andra ord – en kontakt ger dig all service du behöver.

Nyföretagarcentrum

Vill du göra verklighet av din affärsidé, men är osäker på hur du skall förverkliga den. Då kan du kontakta NyföretagarCentrum Lidköping. Med vår erfarenhet och kompetens kan vi bistå med hjälp och stöd vid uppstarten av företag. Vi erbjuder individuell rådgivning där vi bland annat går igenom din affärsidé, ekonomi och marknadsföring. Dessutom arrangerar Nyföretagarcentrum starta-eget-kurser och andra evenemang för nyföretagare.
NyföretagarCentrum Lidköping ingår i en riksomfattande organisation med syfte att hjälpa och stödja blivande och nyblivna företagare. Tillsammans med näringslivet och Lidköpings kommun arbetar Nyföretagarcentrum för att öka nyföretagandet genom att skapa goda förutsättningar och ett gott företagarklimat. Rådgivningen är kostnadsfri.

Verksamt

Samlad service och information från flera myndigheter på samma plats, för dig som ska starta eller driver företag.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: samhalle@lidkoping.se