Flygbesiktning av luftledningar

Under vecka 20 och 21 sker flygbesiktning av våra luftledningar, med start tisdag 16 maj. Besiktningen sker med helikopter som flyger längs med ledningarna och vi beräknar att vi kommer bli helt färdiga under vecka 21. Arbetet kan innebära lite buller för omgivningen, men vi hoppas att detta inte ska vara till besvär.

Varför görs flygbesiktningen?

Besiktningen utförs årligen för att säkerställa att elledningarna hänger fritt och är utan risk för skada, för en ökad leveranssäkerhet. Det som är i fokus vid besiktningen är bland annat torra träd och grenar, ruttna stolpar, om något stag har gått av, eller om det har travats upp material under ledning eller mot stolpe.

Uppdatering 22 maj

Arbetet med flygbesiktning av våra luftledningar fortsätter även vecka 21.
Det som återstår att besiktiga luftledningarna på Kålland, vi beräknar att vi blir helt färdiga under veckans gång.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: limtab@lidkoping.se