Anslutning av batterianläggningar

I dagsläget får Lidköping elnät många frågor om nätanslutning av batterianläggningar. Nedan har vi samlat vad som gäller kring denna typ av anläggningar.

Processen för anslutning av batterianläggningar

Ett av de krav som omger anslutning av denna typ av anläggningar är att elnätsföretaget tydligt visar anslutningsprocessens olika steg.
Illustrationen nedan beskriver hur det ser ut för Lidköping elnät.

När din förfrågan gäller batterianläggningar så följer den samma flöde som för anslutning av elkraftsproduktionsanläggningar över 1,5 MW , med undantag av vissa tillämpningar av RFG som inte gäller batterianläggningar.

Då batterianläggningar kan ha olika syften, är det viktigt att redan vid prisindikation tydligt specificera detta.

För att korta ledtiderna ber vi er fylla i nedanstående dokument och insända denna undertecknad tillsammans med eventuella bilagor till lidkopingelnat@lidkoping.se.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: