Lidköping elnät lanserar Mina sidor - Energiinfo försvinner

En telefonskärm i förgrunden som visar olika innehåll.

Mina sidor är vår nya tjänst för dig som elnätskund och kommer att ersätta Energiinfo. Det är ett steg framåt för att erbjuda dig en mer användarvänlig upplevelse och säkrare redovisning av dina mätvärden.

På Mina sidor hittar du lätt din elförbrukning och dina fakturor från Lidköping elnät. Behöver du ändra dina kontaktuppgifter gör du det enkelt under mina uppgifter. Du hittar Mina sidor som vanligt här på vår hemsida.

Säker inloggning med BankId

För att använda Mina sidor loggar du tryggt och säkert in med BankId. Tack vare BankID blir tjänsten enklare att använda då du inte behöver specifika användarnamn eller lösenord.

Om du är företagare (ej enskild firma) finns det ett extra steg som behöver göras för att få tillgång till Mina sidor.

En ansvarig hos er behöver maila oss:

  • Namn på den som ska ha behörighet till sidan.
  • Personnummer för den som ska ha behörighet till sidan.
  • Titel på den som ska ha behörighet till sidan.

Skicka mailet till lidkopingelnat@lidkoping.se.

Anledningen är att vi behöver registrera en ansvarig som administrerar åtkomst för övrig personal hos er som ska ha tillgång till Mina sidor. Det är också den personen som hanterar avslut av behörighet på Mina sidor. Den ansvarige kan sen under kundgodkännande lägga till de personer som ska ha åtkomst till företagets uppgifter.

Har du inte BankId men önskar hjälp av någon närstående för att titta på Mina sidor behöver vi en fullmakt från dig. Kontakta oss via lidkopingelnat@lidkoping.se eller ring 0510-771130 så skickar vi en fullmakt till dig för påskrift.

En av de viktigaste förbättringarna med Mina sidor är den ökade säkerheten när det gäller redovisningen av mätvärden. Våra kunder ska vara trygga med att de presenterade mätvärdena stämmer överens med deras faktiska elförbrukning, säger Linda Svensson, Kundchef på Lidköping Elnät.

Upptäck fördelarna med Mina sidor redan idag!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: limtab@lidkoping.se