Boenden

Oavsett vilken typ av boende du söker, så finns det något för alla i Lidköping. Utforska de olika alternativen och hitta det perfekta hemmet som passar just dig och din livsstil.

Hitta det boendet som passar dig

Privata hyresvärdar

För den som föredrar att hyra finns det ett antal privata hyresvärdar i Lidköping som erbjuder allt från små lägenheter till stora familjebostäder. Genom att kontakta dessa hyresvärdar kan du få information om lediga objekt samt vilka krav och förutsättningar som gäller för att ansöka om boende.

Kommunala bostadsbolaget

Mäklare/mäklarföretag

Bygga nytt

Husföretag med försäljningskontor eller mark i Lidköping. Utforska också möjligheter som att köpa mark för att skapa ditt eget boende från grunden.
Ställ dig i vår tomtkö redan nu: Läs mer om lediga tomter och tomtköb

Tips om du ska bygga nytt

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: samhalle@lidkoping.se