Jobb och utbildning

Lidköping är inte bara en vacker stad med en rik kultur och fantastisk natur, det är också en plats där spännande karriärmöjligheter väntar. Oavsett om du är nyutexaminerad och söker ditt första jobb eller en erfaren yrkesperson som vill ta nästa steg i din karriär, så finns det möjligheter som kan matcha dina ambitioner och intressen.

Bli en del av Lidköpings kommun. Se lediga jobb.

Lidköpings kommun erbjuder en bred palett av yrkesroller och karriärvägar. Utforska våra lediga tjänster och bli en del av vårt team.

Utbildning för alla

Förskolor

Upptäck Lidköpings omfattande barnomsorg med förskolor nära natur och grönområden. Välj bland 30 kommunala förskolor med närhet till din bostad. Dessutom finns flera fristående förskolor för att möta dina och ditt barns behov av barnomsorg i Lidköping.

Mer information om hur och vart du ansöker om barnomsorg hittar du på:
Läs mer om förskolor och pedagogisk omsorg

Grundskolor

Upptäck Lidköpings berikande skolmiljö för ditt barns framsteg och glädje. Med 19 kommunala grundskolor, grundsärskola och ett antal fristående valmöjligheter. Skolor för årskurs 1-6 finns både i stadskärnan och på landsbygden. För äldre elever finns fem högstadieskolor, varav tre är kommunala och två är fristående.

Läs mer om grundskola och anpassad grundskola

De la Gardiegymanisiet

De la Gardiegymnasiet, Skaraborgs största gymnasieskola, är en skola full av liv och möjligheter. Här erbjuds eleverna en mängd olika utbildningar och förbereds inför framtiden.

Läs mer om De la Gardiegymnasiet

Campus Västra Skaraborg

I centrala Lidköping, i nära anslutning till både tåg och buss finns Campus västra Skaraborg. Här studerar 2000 elever på olika utbildningar, allt från grund- till högskolenivå. Det finns också ett brett utbud av kompetensutveckling.

Lä mer om Campus Västra Skaraborg

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: samhalle@lidkoping.se