Invigning av utställningen: Min djuriska park

20 Apr, 2024
13:00
Lidköping
Eric Langert

Här möter du ett 40-tal djur som på ett lekfullt och kreativt vis är ihopsatta av olika föremål som omger oss i vardagen.

Invigningen inleds med en öppningsceremoni där konstnären Eric Langert berättar om utställningen. Därefter har vi öppet i skaparverkstaden där du har möjlighet att skapa dina egna djur av återbrukat material.

Med naturen som inspiratör och en stor portion humor har konstnären, Eric Langert, gett nytt liv åt föremålen. Varje djur har fått sin unika karaktär av sitt material - en 3,5 meter lång krokodil gjord av bildäck, fladdermöss gjorda av paraplyer och en T-Rex skapad av radiatorer, är ett axplock av djur som besökarna får möta på Vänermuseet i sommar.

Datum: Lördag 20 april

Tid: kl. 13:00

Plats: Vänermuseet i Lidköping

Kontaktinformation

Vänermuseet
Framnäsvägen 2
Lidköping
Telefon: +46 510-770095
Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se