Inför besöket

Alla ska känna sig välkomna till oss på Vänermuseet. För att ge bästa förutsättningar för en bra upplevelse hos oss har vi sammanställt lite information som är bra att veta här. Informationen är riktad till dig som ska eller funderar på att besöka oss med din klass.

Meddela oss i förväg vilken skola ni kommer ifrån, gruppstorleken, speciella behov och annat som ni pedagoger ser som viktigt för att optimera lärandesituationen.

Till läraren

Som lärare är du ansvarig för dina elever under hela besöket. Här får eleverna vara nyfikna, utforska, upptäcka och lära men tänk på att museet är öppet för allmänheten också. Förbered gärna dina elever på vad ett museibesök kan innebära och vad de har att vänta sig under dagen. Vår förhoppning är att programmen ska vara av intresse för både lärare och elever. Vi ser fram emot ett gott samarbete under besöket.

Äta matsäck

Ta gärna med er matsäck till besöket på museet. Om ni önskar sitta någonstans med bord och äta meddela oss i förväg så fixar vi en plats för er. Är det bra väder finns även ett större altandäck på museets framsida ni kan inta er fika på.
Det är inte tillåtet att äta i museets utställningar.

Stanna kvar efter besöket

Skulle ni vilja stanna kvar i museet efter ert besök brukar inte det vara något problem men ni behöver fråga om det innan så att det inte kolliderar med andra grupper och bokningar.

Säkerhet

Vid en nödsituation går ni mot närmaste nödutgång. Återsamlingsplats är parkeringen framför entrén. Museets personal utrymmer utställningsutrymmena för att vara säkra på att alla tagit sig ut. För att utrymningen vid en eventuell nödsituation ska gå snabbt och smidigt ber vi er behålla skorna på under besöket.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se