Bibliotek

Skolbiblioteket ligger centralt i skolans F-hus och är tillgängligt för alla på skolan. I biblioteket finns ett stort urval av fack- och skönlitteratur, ljudböcker, dagstidningar och tidskrifter. Du har även tillgång till ett antal databaser för dina studier.

Söker du en avskild plats för studier är biblioteket rätt ställe. Här finns grupprum, tysta läsplatser och sköna stolar.

Vi som arbetar i biblioteket hjälper dig gärna att hitta i och använda bibliotekets resurser. Vi arbetar även för att väcka läslust och lust att lära.

Vår verksamhet omfattar bland annat

  • Hjälp med sökningar och handledning inför tema- och projektarbete
  • Introduktion av nya elever och ny personal i biblioteket
  • Undervisning i informationssökning
  • Biblioteksvisningar
  • Inköp av media
  • Mindre arrangemang i biblioteket
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: dlgreception@edu.lidkoping.se